Na novomeški univerzi se je 18. aprila 2019 odvijal karierni sejem, na katerem so si podali roko delodajalci, iskalci zaposlitve in predstavniki izobraževalnih ustanov Dolenjske regije in širše. Namen je bil povezati podjetja in kandidate za delo. Na sejmu se je predstavilo tudi podjetje Treves d.o.o. in s svojo prisotnostjo doprineslo karierne možnosti v regiji. Kot je povedala Anja Nose, potrebujejo v podjetju motivirane, zavzete in pripadne zaposlene in je prvi osebni stik, ki se lahko zgodi tudi na sejmu, izjemno pomemben.

Podjetje Treves d.o.o. je končalo naložbo, s katero so podvojili proizvodnjo. Vrsto let je bil njihov edini odjemalec novomeški Revoz, pred letom dni pa so začeli delati tudi za avstrijsko Magno. Izziv in priložnost so postali izdelki, ki so vgrajeni v električne avtomobile.

Krvodajalstvo je ena najbolj humanih dejavnosti, ki mnogim reši življenje. Ena prav posebnih krvodajalskih akcij je zagotovo tista, ki jo že vrsto let zapovrstjo s skupnimi močmi prirejata podjetje Treves d.o.o. in Lions klub Novo mesto. Akcijo so poimenovali Podarimo kri in je tudi letos izvrstno uspela.

Podjetje Treves d.o.o. z Biča, ki je specializirano za proizvodnjo izdelkov za zvočno in toplotno izolacijo avtomobilov, je v letu 2017 uspešno zaključilo veliko naložbo, s katero so podvojili proizvodne kapacitete. Vrsto let je bil njihov edini odjemalec novomeški Revoz, od sredine lanskega leta pa je njihov kupec tudi Magna iz avstrijskega Graza. Da bi zadostili potrebam novega kupca, so morali na Biču močno povečati svoje proizvodne zmogljivosti.

Vir: Dolenjski list

Članek v Dolenjskem listu